Izbor O Torte-Split Izbor Galerija Izbor Cijene Izbor Ostalo Izbor Kontakt
O Torte Split Team Kako do nas Kako naručiti   Medija

Za više informacija o Torte-Split izaberite kategoriju u traci iznad!

Uslovi dostave & plačanje

USLOVI DOSTAVE I PLAĆANJE
Molimo Vas, najkasnije 10-14 dana prije isporuke naručite Vaše slastice, da imamo dovoljno vremena ih realizirati.

Iznos uplate i način plačanja dobit ćete našim odgovorom putem maila.
Za sve narudžbe ukupne vrijednosti iznad 400kn omogučena besplatna dostava za produčje Split & Solin. I to od utorka do petka od 17.00-20.00h i subotom od 13.00-20.00h

CL.1 Područja za koje ugovor vrijedi
Ponude i izvedba radova od torte-split (gustin d.o.o.) slijede uglavnom na temelju dolje navedenih uvjeta. To vrijedi isto za buduće poslovne ugovore, i kad se to ponovo posebno ne naglasi i ugovori.

CL.2 Osnove ugovora
Ponude od torte-split (gustin d.o.o.) slobodne su i neobavezujuće. Sve narudžbe postaju pravovaljane, pismenom potvrdom od torte-split (gustin d.o.o.) , putem maila. Kod telefonskih narudžbi potvrda se dobije putem usmenog dogovora .

CL.3 Cijene
Važeće cijene su one koje su navedene u pismenoj potvrdi uključujući zakonom određen PDV. Navedene cijene se podrazumijevaju,osim posebno dogovorenog pakovanja.
 
CL.4 Isporuka
Isporučuje se, na, od kupca navedenu adresu u Splitu i Solinu, kao i unutar dogovorenog vremenskog okvira. Isporučuje se, po svakoj narudžbi, samo na jednu adresu. Kod pogrešne ili nepotpune adresa na koju se isporučuje  ili je primatelji nepoznat, odgovornost preuzima naručitelj. Torte-Split (gustin d.o.o.) zadržava pravo cijelokupni iznos naplatiti od naručitelja. Kod isporuke na poslovnu adresu na primjer: restoran ,hotel, ili slično, važi  kao isporuka, predaja prisutnom ovlaštenom  osoblju. Isporuka robe je u nadležnosti  Torte-Split (gustin d.o.o.) ili od drugih ovlaštenih poduzeca. Mjesto isporuke je u biti kućni  ulaz ili ulaz u stan. Druga mjesta isporuke, moraju biti potvrđena prije isporuke. Isporuku naših torti vršimo i izvan navedenih područja, i naplačujemo 1,50kn/km. Troškove koji nastaju isporukom izvan područja dostave, šaljemo Vam pismeno sa prvom ponudom.

CL.5 Uvjeti plačanje
 Mi ostavljamo nama mogučnost avansa od 20% na naš žiro račun. Osim toga možete platit pri preuzimanju.

CL.6 Pravo vlasništva
Prodana  roba ostaje vlasništvo Torte-Split (gustin d.o.o.) do potpunog podmirenja naplate. U slučaju nepoštivanja gore navedenih obaveza i ne poštivanja opomene, Torte-Split (gustin d.o.o.) ima pravo odustati od ugovora.

CL.7 Sigurnost
Torte-split (gustin d.o.o.) garantira, da kupljena roba, u trenutku isporuke, nema  oštečenja i posjeduje ugovorom  dogovorene  pojedinosti. Po primitku, vrijede zakonske garancije.

CL.8 Zamjena
Pri narudžbi robe izrađene po želji kupca ne postoji pravo zamijene.

CL.9 Odgovornost
Odgovornost pri isporuci robe je ograničena  na vrijednost robe, ako nije dokazana namjera oštećenja. Na mjestu predaje  naručene robe , na Kupca, prelazi odgovornost za  gubitak, oštećenje ili rok trajanja.

CL.10 Zaštita osobnih podataka
Osobni podaci kupca koji su neophodno potrebni  za narudžbu putem računala  su elektronički obrazac i Kupac popunjavanjem izjavljuje svoju suglasnost. Svi osobni podaci su naravno tajni.

CL.11 Nadležnost u slučaju spora
U slučaju spora primjenjuje se zakon Republike Hrvatske.
Nadležan sud je u Splitu.

povratak na vrh