O Meni

Ja sam Austrijanka i zaljubila sam se u ovaj grad na prvi pogled.

Rođena sam u Beču i nakon završetka umjetničke škole počela sam raditi sa „Formula One Auto Racing Championship“ u području „hospitality“ i putovala sam cijelim svijetom. Tada sam stekla puno iskustva, kulinarskog kao i kulturnog.

Nakon pet godina počela sam raditi u jednom od najpoznatijih restorana u Grazu („Restaurant aiola“) uz to sam išla na doškolovanje za slastičarku u Beču te sam tako mogla svoje znanje koristiti u restoranu. Tamo sam bila skoro šest godina dok nisam pronašla svoju veliku ljubav (današnjeg muža) nakon čega smo se preselili u Split u potrazi za novim izazovima.

U Splitu sam počela raditi u jednom prekrasnom restoranu („Restoran Kadena“) i uz to pokrenula vlastiti biznis. Nakon tri godine posao s tortama je toliko narastao da sam se morala odlučiti kako dalje…

Kako možete naslutiti, odlučila sam se za „Full-time“ Torte-Split.

Bili smo jedna od prvih tvrtki koja radila „custom cakes“ i slatke stolove u Splitu.

U međuvremenu sam rodila dvoje djece, nakon rođenja drugog djeteta pauzirala sam kako bi vrijeme posvetila djeci. Uskoro će mlađi u jaslice, a ja ću nastaviti stvarati i živjeti svoj veliki san. Svaka torta koju napravim dio je tog sna.

Betina Gustin